VON DÜ på Banehuset!!

Du får dem helt tæt på, ind under huden, lige op i fjæset! Selvom der er god tid endnu, så synes vi, du bare skulle se at få købt de billetter… Det bliver FORRYGENDE! 😉

For et år siden genstartede det københavnske reggae- og skaband Von Dü sig selv med ep’en Fred I Stormen, der bragte en hørbar positiv forandring med sig.

Stilen fortsætter de nu på fuldlængderen Bankende Hjerter, som bandet selv har produceret.

Eneste nummer fra ep’en, der ikke har fået plads på det nye album er Du’ En Pige, men til gengæld byder albummet på syv nye skæringer. Saftig blæs, hyldest til Nørrebro og blytung roots reggae finder man på Interlyd 7, der er et af de to små interludes, der findes på albummet, og som primært bevæger i det mere dubbede reggaeunivers.

Stadig er stilen lagt i de glade, men samtidig også stærkt eftertænksomme tekster akkompagneret af de for bandet så medrivende musikalske arrangementer, hvor især blæsersektionen er blevet et stærkt kendetegn. De positive budskaber er i centrum, og tjek titelnummeret, der handler om ikke at give op, sætte hjerte i stå, og selvom stien er lang og fyldt med torne, så tag lange bukser på og løb så hurtigt, som der synges. Temaet at vende nederlaget til sejre går igen på det brusende Fred I Stormen med Marvin Till og de gennemført “skæve blæsere”.

KILDE “GAFFA” 5 STJERNER!