Banehuset arrangerer en koncert i samarbejde med The Beatles Story.

 

Med mere end 25 års erfaring er Banehuset vant til at arrangere koncerter i Sommersted. Selvom det ”bette kulturhus” ligger lidt afsides i kommunen, så har de netop afsluttet en kæmpe renovering/ udvidelse….støttet af Haderslev kommune og store fonde. Hvorfor?…..fordi de elsker kultur og frivilligt arbejde, og ser sig som en del af fællesskabet i Haderslev Kommune.

”Da vi fik chancen for at lave koncerten med The Beatles Story, ville vi slå til med den store hammer,” fortæller leder af Banehuset, Thor Hilbrecht. ”The Beatles Story har netop givet to shows med kæmpe succes. Nu giver vi publikum mulighed for endnu et show. Vi forventer stor interesse og har derfor valgt Kulturhus Harmonien i Haderslev.”

”Og det er vi glade for,” udtaler Jesper Ry og Alex Bødiker fra The Beatles Story. ”Scene-, lyd- og lysforholdene er i top. Det er optimale forudsætninger for at levere et supershow. Desuden får gæsterne mulighed for at besøge restauranten inden showet.”

”Efter de to shows i september har vi fået mange henvendelser om en gentagelse.”

Showet tager igen udgangspunkt i The Beatles’ karriere, men Alex har som storyteller valgt at perspektivere Beatles-tiden ved at fortælle om andre kunstnere fra den tid. Bl.a. vil publikum møde Led Zeppelin, Kinks, Rolling Stones. Der bliver også et Beach Boys medley og et medley over kvindelige britiske sangere fra tresserne.

”Publikum skal glæde sig til de to forsangere Johanna Løhde og Chris Catton. De sparker r……” griner Jesper Ry.

 

Koncerten finder sted fredag 1. marts 2024 kl. 19.30 – 21.30

Billetsalg: Place2Book

Bandet består af:

Alex Bødiker, storyteller

Jesper Ry, bas

Christian Bøtker, keyboard

Jesper Heinz, guitar

Uffe Winther, trommer

Johanna Løhde, vokal

Chris Catton, vokal