Dørene åbner kl. 19.00

En aften med 3 bands, der på hver sin måde repræsenterer Punk/Rockens forskelligheder.

Det kan kun blive en fest når disse tre bands optræder samme aften.

Sønderborgensiske SMADR leverer garagerock i den mere støjende ende, hvor der findes elementer fra diverse sub genrer som Punk, Doom og Stoner. Inspirationen kommer fra grunge, punk og særligt Motörhead, hvor tekstuniverset er inficeret af fake news, konspirationsteorier, klimamutationer og sindssyge ekskærester.

Som ukrudt vokser Social Belastning op af den jyske muld med en grim og tæske tung lyd der stikker dig en flabet højre direkte i dit fjæs! Genren er upoleret og uperfekt dansksproget hardcore punk.

De Frigjorte og deres unikke blanding af hård rock, skæve tekster og kærlighed til at medbringe et visuelt imponerende show, ved deres koncerter, har vist sig som en sucess og bandet har, ulig mange andre upcoming bands, allerede haft fornøjelsen af at optræde til et utal af Danske sommerfestivaler. Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsøfestival, Nakkefestival, Mosstock, Vedstedsø festival og Vibstock festival, for blot at nævne nogle få, af de festivaller bandet siden 2016 har optrådt ved.

Dørene åbner kl. 19.00