Med Nicki Jack i front og en samling af nogle af landets bedste musikere, bliver der her leveret et repertoire af de største Rock & Pop hits fra 60’erne og frem til i dag. Showet er altid energisk, underholdende, medrivende og ikke mindst top professionelt.

Nicki Jack har været en del af den danske musikscene siden 2002, og når han åbner ballet sammen med sine top øvede bandmedlemmer, loves der garanti for underholdning fra start til slut. Nicki Jack ALLSTARS kan passe til enhver lejlighed, så hvad enten du ønsker at holde gang i din 40-års fest eller en større festival, så vil drengene her være det rigtige valg.

Nicki Jack All Stars har supported navne som: Dizzy Mizz Lizzy, Carpark North, TV2, Mike Tramp, Pretty Maids, Scarlet Pleasure, Johnny Madsen, Georgia Satellites m.fl.

NYHED!

Nicki Jack All Stars med Special Guest Janni Fugl Nicki Jack & Janni Fugl er begge karismatiske frontpersoner, som med et bredt repertoire af både danske & internationale partyhits, er garanter for et brag af en fest, både på scenen og på dansegulvet. Showet består af et godt mix af duetter og solo numre i yderst velspillede og topprofessionelle udgaver, som giver alle lyst til at deltage i festen. Janni Fugl er en eminent sangerinde, der smilende mestrer alt fra stille popballader til rock n´roll med fuld skrald på. Glæd jer til en aften med masser af dansehits fra bl.a. Roxette, Bryan Adams, Kim Larsen, Tina Turner og mange flere.

 

Dørene åbner k. 21:00, showtime 22:00

Tjek dem ud her: