THE NUMBER OF THE BEAST, THE TROOPER, FEAR OF THE DARK, …
…og mange mange flere fede Iron Maiden sange er på listen,
når MAIDEN AALBORG spiller op til den helt store Iron Maiden fest.

”Tak til Iron Maiden for at have skrevet de sange, men tack som fanden til MAIDEN AALBORG for at spille dem mere veloplagt og vitalt, end jeg har hørt det gjort i årevis! Ja, jeg mener det!”
– Steffen Jungersen – musikjournalist, musiker og forfatter.

”Det er ikke bare fede sange, de er også fremført med snilde og perfektion, som havde det været Maiden selv. Men det er jo Maiden selv, det er bare dem fra Aalborg!”
– Metal A Day – 5 ud af 5

”Det var 2. gang at jeg oplevede Maiden Aalborg, og til trods for (nu får jeg nok en masse på nakken) at jeg aldrig har været den største Iron Maiden fan, har Maiden Aalborg efterhånden fået mig omvendt
– Bikeronline.dk

MAIDEN AALBORG er først og fremmest den ægte rock ’n’ roll vare, og det er den live-oplevelse publikum får, med sange som de kender og elsker. Musikken leveres lidenskabeligt, hårdtslående og med ægte metallisk kærlighed for verdens bedste band – IRON MAIDEN.
MAIDEN AALBORG er efterhånden en Iron Maiden institution i Danmark. Igennem mange år, har bandet Eddie-ficeret hele landet og er altid garant for at give publikum forrygende liveshows og nogle fantastiske fester.
MAIDEN AALBORG bandet består af nogle ekstremt kompetente og erfarne rock ’n’ roll herrer, med mangeårig musikalsk og bandhistorik i bagagen. Disse bands er blandt andet Pretty Maids, Mercenary og SmaXone.
I Herning by, overværede selveste Iron Maiden guitaristen Adrian Smith koncerten og efterfølgende gav et stort verbalt skulderklap til bandet. MAIDEN AALBORG fik blåstemplingen og kan derfor kaldes…
”Iron Maiden approved”

LINE UP
MIKKEL SANDAGER – SANG
ANDREAS O’CARROLL – GUITAR
CASPER SKAFTE – GUITAR
KASPER MOLIN – BASS
MORTEN SANDAGER – TROMMER

Se promo video her: https://www.youtube.com/watch?v=2_7mMSjp_SI

 

Touch of Judas er et vaske-ægte Judas Priest Tribute band!

Touch of Judas leverer Judas Priest klassikere I overbevisende stil med fede guitar solo’er, dobbelt storetromme og vandvittige Judas-skrig!

Du vil som publikum opleve en lang perlerække af Judas Priest klassikere fra 3 årtier, så uanset om du var ung i 70’erne, 80’erne eller 90’erne, så vil du med sikkerhed opleve nogle af de numre du head-bangede til på dit børneværelse!

Så hvis du er til Judas Priest, så gå ikke glip af et Touch of Judas show!!!

Lineup:

Allan Krab – Vocal

Stephan Hedelund – Lead guitar

Daniel “Dalle” Bruun – Rythm guitar + choir

Claus “Fidde” Friis – Bass + choir

Thomas Donovan Kruse – Drums

 

Dørene åbner kl. 20:00, Showtime 20:30