Arrangementet er desværre udsolgt men du kan klikke på Køb billet og skrive dig på en venteliste.

DØRENE ÅBNER KL: 19.00
KONCERT START KL: 20.00

Mathildes koncerter kendetegnes ved i høj grad at være præget af Mathildes personlige fortællinger, spilleglæde, intense nærvær, humor, høj energi, spontane historier, gode sange og dygtige musikere, der folder sig ud i scenerummet.
Mathilde Falch har gennem de sidste 13 år opbygget sin karriere ved at spille alle steder, hun har kunnet komme til det – på gaden, hjemme i folks private stuer, på de store spillesteder og festivalscener. Som 18-årig oprettede Mathilde sit eget pladeselskab Just For The Record, hvor hun selv udgiver sin musik fra. Når hun ikke arbejder på ny musik eller spiller koncerter, er Mathilde bl.a. ambassadør for SIND – Landsforeningen for psykisk sundhed.
Denne koncert er arrangere i samarbejde med Landsforeningen SIND, for at sætte fokus på psykisk sårbarhed. I en tid hvor der er større brug for åbenhed og fokus på den mistrivsel der plager, særligt de unge i vores samfund.

Der er gratis entré men man skal tilmelde sig, så klik på Køb billet for at reservere billetter. Max 4 billetter pr. mand.

Mathilde har en ny musikvideo ude. Tjek den ud her: