Her er der virkelig tale om tre bands af aller højeste kaliber. Hvis du er til rock, så må du simpelthen ikke gå glip af denne enestående rock-pakke!

Boys From Heaven:

Efter et stærkt debutalbum i 2020 har Boys From Heaven fornylig udgivet deres opfølgende plade, THE DESCENDANT. En udgivelse, der ligesom deres første modtog stor ros.

Pop/rock bandet fra København er stadig tro mod 80’ernes AOR univers, men denne gang er der fundet større inspiration i et mere atmosfærisk lydbillede, hvor drømmende flader, livlige synthesizere og trommemaskiner blendes ind i bandets håndholdte og autentiske grundlæggende lyd.

Der er kræset om alle elementer i denne detaljeorienterede produktion, som er mixet og mastereret af Erik Martensson (Eclipse, Ammunition mv.).

Boys From Heaven udgav deres debutalbum THE GREAT DISCOVERY gennem Target Group i oktober 2020, og albummet blev modtaget med stor ros både i indlandet og udlandet. Engelske Dave Ling fra Classic Rock Magazine havde følgende at sige om albummet:

“[…] Denne fulde længde debutplade supplerer den lækre og nydelige stemme af Chris Catton med med topklasse musikalitet og et jævnt og stærkt repetoire af numre[…]” (OVERSAT FRA ENGELSK)

Mens verden har lagt i dvale de sidste par år, har Boys From Heaven arbejdet hårdt på at færdiggøre det opfølgende album, og har i mellemtiden vundet talentudviklingskonkurrencen Popkorn Nordic, samt publikumsprisen til Quasar; alt dét kulminerede i en episke releasekoncert på Hotel Cecil d. 10. juni 2023.

Boys From Heaven skød desuden 2024 i gang med en udsolgt koncert på BETA.

Grav VHS afspilleren og hårsprayen frem, og forbered dig på at blive kastet hoved først ud i et vanvittigt 80’er nostalgitrip.

LINEUP:

Chris Catton – sang

Jonas Klintström Larsen – saxofon

Mads Noye – keys

Mads Schaumann – guitar

Morten Bille – bas

Søren Viig Mathiesen – trommer

 

Black Oak County:

For fans af: Volbeat, Nickelback, Shinedown, Black Label Society

De esbjergensiske hardrockere i Black Oak County, bestående af Niels Beier, Jack Svendsen, René Kristensen og Mike Svendsen, har siden 2011 taget den danske og internationale musikscene med storm.

Med musikalske inspirationskilder der dækker alt fra gamle rock klassikere fra Black Sabbath, Mountain og Lynyrd Skynyrd, til moderne tungmetal som Alter Bridge og Black Label Society, m.fl., har bandet formået at forme en eksplosiv men ørehængende lyd, fyldt med tunge riffs, guitar lir, og kæmpestore ørehængende omkvæd.

Bandets anmelderroste debutplade Black Oak County (2017) indeholdt bl.a. radiohittet If You Only Knew, samt singlerne Mad Dog og Someone Else, og også bandets andet album, Theatre of the Mind (2019), har ligeledes fået masser af airplay med bl.a. singlerne Watch Your Back, Pretty Pistol, og Wasted Life – alt i alt har bandet rundet mere end 6 millioner streams, med mere end 60.000 månedlige lyttere alene på Spotify.

De fire hårdtslående gutter har i nyere tid arbejdet sammen med både producerlegenden Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, m.fl.), Søren Andersen (Electric Guitars, Mike Tramp, og senest med Nicklas Sonne (Dansk Melodi Grand Prix, Defecto) på bandets nyeste musikalske udspil Save Your Breath, som er ude på alle streamingtjenester Fredag d. 9. Februar, 2024.

 

Michael Catton:

Britisk/dansk rocksanger Michael Catton, kendt som frontmand i danske rockband Tainted Lady, udgav sit debut-soloalbum “Point Of No Return” i 2023, der leverer energi, fest og farver i bedste 80’er stil. Den kendte producer og guitarist Søren Andersen (Glenn Hughes, Electric Guitars) bringer en kraftfuld produktion til dette moderne rock-mesterværk, som blev indspillet i det legendariske Medley Studios i hjertet af København.

Som frontmand af Tainted Lady blev Catton anerkendt som den fremtrædende sanger i den moderne rockscene, sammenlignet med frontmænd som Steven Tyler, Ian Gillan og Steve Perry. Efter allerede at have samarbejdet med Catton og produceret Tainted Ladys højt roste albums “How The Mighty Have Fallen” og “Sounds Like Freedom // Feels Like War”, er Andersen guitarist, producer og medkomponist på albummet. “Der er ikke mange Michael Cattons derude. Han er hele pakken”, siger Andersen.

Populariteten af den hard rock genre, som Catton repræsenterer, har været stigende de seneste år, og han har allerede markeret sig med albumfeatures og liveoptrædener med kunstnere som Steel Panther og Kip Winger. “Jeg blev født i 90’erne,” siger Catton. “Jeg voksede op efter de fleste af mine yndlingsbands udgav deres bedste materiale, og rockmusikken har sjældent nået de højder siden. Jeg ville lave det album, som jeg selv længtes efter at høre som teenager. Det her er albummet, der har manglet fra pladebutikkerne; de sange, der har manglet på rockbar-playlister; den passion, der har været fraværende i så meget musik de seneste år. Med dette album håber jeg at bære faklen videre for den næste generation af rock.”