Kolding-bandet SKULLCLUB lyder ikke som noget andet på den danske rockscene. Stilen er hård, energisk og upoleret rock, der er vævet sammen af elementer fra punk, rock og folk tilsat et touch af sing-along – det hele leveret med et heftigt drive og et umiskendeligt glimt i øjet.
De hårdtslående historier om hjemvendte krigsveteraner, folk på kontanthjælp, fordrukne søfolk, rockere og hooligans, leveres på et sprog, der veksler mellem modersmålet og engelsk. Der er ingen regler, bare det virker. Når man har lyttet sig fra åbneren ”Død og Kritte” henover ”Desperado”, ”Strandvasker”, ”(SO)cial” og til ”Toon Army”, så er man ikke i tvivl: SKULLCLUB er 100 % rock’n’explosion fra det danske fastland.
SKULLCLUB’s udtryk trækker på et vitalt genremiks, og sangene hamres af sted som uregerlige, højoktane punkrockviser. Bandet selv er især inspireret af navne som Skambankt og tidlig Dropkick Murphys, men SKULLCLUB lyder ikke som andre bands – de har i den grad fundet deres egen stil og plads i det danske rocklandskab!
 
Se Skullclub her: