DØRENE ÅBNER KL. 20:00 – EVENTSTART CA. KL. 21:00

Victor Lander

Selvom Victor kun er 22 år gammel er han allerede nu en af landets største stjerner.

Han fik sit gennembrud på DR Ramasjang, hvor han på 3 år lavede mere end 100 udsendelser på børnekanalen, blandt andet to sæsoner af kult institutionen Sommer Summarum og 6 sæsoner af Sikker og Søn. Victor blev med sin unge charme også fast gæsteinventar på ungdomskanalen DR Ultra.

I 2019 slog VIctor sig så alligevel fast på stand-up scnene med sit one man show Victor Flygter Hjemmefra og året efter var han med i TV2 programmet Stormester med blandt andre Lise Baastrup, Henio Hansen og Jesper Groth. Victor vandt sæsonen og efterfølgende tog han sin første egen store TV værtstjans på TV2, som vært på programmet LEGO MASTERS og samme år spillede han også hovedrollen i TV2-Midtjyllamd serien “Panik”.

I 2022 satte Victor sit hidtil største stand-up show med showet “Weekend”. Showet blev taget godt imod over hele landet og med en debut Danmarks-tourné, med mere end 10.000 solgte billetter, understregede showet Victors virkelig sin plads i branchen og på scenen.

 

Jakob Svendsen

Med vores hverdag som udgangspunkt griber Jakob Svendsen fat i situationer, detaljer og kedsommeligheder, pynter dem med charme – eller mangel på samme! – og serverer det hele på et solidt fundament af selvironi. Det selvironiske er egentlig ikke noget Jakob bevidst vælger. Det er hans eneste mulighed, thi Jakob er hverken størst, stærkest, farligst eller hurtigst – han er nærmere et direkte modbevis på Darwins teori om “survival of the fittest”.

 

Jakob er netop hjemvendt fra en danmarksturné med udsolgte shows over hele landet. Her har han spillet sit seneste show “Det burde jeg vide”.

 

Valdemar Pustelnik
Valdemar er aftenens vært og sørger for hygge og god stemning.

Som komiker har Valdemar flere soloshows på cv´et og har som skuespiller medvirket i en række programmer på tv.