JP Bluesband

Jacob Paulsen er en energisk lokal musiker fra Haderslevs musik miljø med 25 år på bagen som guitarist hvor han bla. har spillet med Nils Ole Poulin, Mose blues og Bjarke Beck. De seneste år har musikken dog været på pause, men nu er han tilbage med ny energi og stor spilleglæde.

JP blues band spiller egne numre samt fortolkninger af store klassikere fra bla. BB King, Sonnyboy Williamson og Muddy Waters. Bandet spiller med stor energi både swingende uptempo og den mere melankolske blues.

Ud over Jacob består Bandet af Rune Robert Friis på bas, Kristian Hoff på trommer og Jan Hansen på Keys

 

Rune Robert Friis & Built For Comfort

Kom og vær med når bassisten Rune Robert Friis for vækker sin originale blues til live. Der er lagt op til en sjælfuld bluesfest, når Rune og hans bundsolide band præsenterer Banehuset for en blåtonet cocktail af de stærke.

Bandets cocktail vil bestå af blues i lidt anderledes afskygninger og inkluderer numre fra ”Built For Comfort, Vol.1”, samt nye numre som endnu ikke er fanget på bånd. Med en brudsikker blanding af blå toner og rå rytmer, inviteres publikum med omkring livsvigtige temaer som mod, vedholdenhed, glæde og sandhed.

Og med sangerinden Sarah Jana Westphals bjergtagende vokal, bidende guitarfinesser fra Jesper Heinz, storbrusende tangent- og orgelspil fra Jan Hansen, solid bas fra Rune og ikke mindst Kristian Hoffs fortrinlige trommespil bliver det utvivlsomt en fængende oplevelse.

 

Dørene åbner kl. 19, showtime kl. 20