A Little Dizzy – en hyldest til soundtrack’et fra vores ungdom. Kun et par toner fra “Silverflame”, “Waterline” eller “Barbedwired Baby’s Dream” så står vi jo igen på den mark med en halv fadøl i et plastik krus, i en sky af støv og med to fingre i vejret, i den sveddryppende idrætshal i et par nye Dr. Martens, eller bare på teenageværelset med kærestesorger og “Love Is A Loser’s game” blæsende ud af konfirmationsanlægget. A Little Dizzy leverer en autentisk tribute til Tim, Søren og Martin’s udødelige klassikere, med samme nerve og indebrændte insisteren på at ville levere vellyd og tager alle med på en rock n’ rollsk tidsrejse fra midt halvfemserne til idag hvor originalerne jo netop har bevist, at efter 20 fjumreår er de stadigt geniale rocksnedkere. Alt dette tæver A Little Dizzy ud igennem originalt Dizzy Mizz Lizzy tour udstyr i en hal, sal, klub eller mark nær dig.
Thomas Møller – Guitar/Vokal
Larz Møldrup – Bas
Johnny Hüttel – Trommer
Ashes Of Billy

Masser af koncerter, to EP-udgivelser og en spritny på vej, airplay på danske MyRock, en pladekontrakt og samarbejde med to af de mest respekterede producere i rockverdenen. Alt sammen siden bandet startede i en garage i nærheden af Roskilde i april 2022. Talentet og ambitionerne er tårnhøje, og nå ja, fik vi nævnt, at de tre drenge i Ashes of Billy kun er hhv. 14, 15 og 16 år gamle?
Ashes of Billy er en rocktrio, der spiller en mellemting mellem grunge og heavy. Og drengene kan i hvert fald få både unge og gamle rock’n’rollere til at knibe en tåre, når de gir den gas på scenerne rundt omkring i landet.
Siden deres start i foråret 2022 har de selv-udgivet to EP’er, som begge er masteret af den hæderkronede Heavy-rock-mester, Flemming Rasmussen, i Sweet Silence Studios.
I forlængelse af deres anden EP, The right place, er de blevet signet af Prime Collective, og har siden arbejdet på deres kommende EP, Obscene, som
udkommer henover vinteren 23/24. Obscene er optaget og produceret af fantastiske Tue Madsen i Antfarm Studios, og med navne som Baby Metal, HateSphere, Behemoth og Meshuggah på cv’et, kan vi godt garantere tonstunge trommer og fede rock’n’roll-produktioner 🙂

For spørgsmål kontakt venligst:
Mail:
ashesofbilly@gmail.com
Facebook:
https://www.facebook.com/ashesofbilly
Instagram:
https://www.instagram.com/ashesofbilly

Historien om Ashes of Billy
Drengenes relativt korte historie sammen, tager sit totalt tilfældige udgangspunkt i en musikbutik i Malmø, hvor Daniel (sang/guitar) møder Johan
 (trommer). Daniel kigger på guitarer, og Johan sidder og tamper løs på et eltrommesæt nede i trommeafdelingen. Lang historie kort bliver de to drenge perlevenner og begynder at spille sammen.
I april 2022 og efter at have uploadet et par videoer på Facebook, modtager Daniel en besked fra Anton (bas), som spørger, om drengene ikke mangler en bassist. Det gjorde de, og i sommeren 2022 spiller Ashes of Billy deres første koncert på Sejerø-festivalen.
Henover efteråret indspiller drengene deres første demo, ‘Playdate’, der ender som en EP på Spotify.
I julen 2022 indspiller de så deres anden EP, ‘The right place’, og derfra går det stærkt. Begge EP’er er masteret af mesteren Flemming Rasmussen (Metallica, Gasolin mfl.).
På listen over de bedste rocknumre Det hæderkronede rockblad, Classic Rock Magazine, placerer EP’ens første nummer, ‘Shamed’, på deres såkaldte ‘Tracks of the week’-liste, som er deres bud på de bedste rocknumre i verden lige nu. Derefter kommer nummeret i rotation på danske MyRock, og i ugerne efter bliver bandet kontaktet af Prime Collective og ender med at skrive en kontrakt.
Det viser sig, at musikchefen, Steen Skovgaard, på MyRock har været så genialt venlig at anbefale drengene til Mirza Radonjica, stifteren af Prime Collective.
I tiden efter ‘The right place’ har drengene spillet et hav af store og små koncerter, bla. på Råhuset, Rust, Gimles cafe, Byparken Roskilde, Jelsfest, Asgaard Rockfestival, Hotel Cecil, B&W, og de har også spillet som opvarmning for både Siamese og Red Warszawa. Og der begynder allerede at komme koncerter i kalenderen for 2024, hvor de bla. skal spille på Gimle, Jelsfest og som support til Psyched Up Janis på en af deres koncerter.

Dørene åbner kl. 19, showtime kl. 20